Conducerea Camerei Deputatilor a primit ieri scrisoarea presedintelui Traian Basescu, prin care anunta ca doreste ca pe 18 decembrie, la ora 16.00, sa se adreseze printr-un mesaj Parlamentului pentru a prezenta concluziile raportului final intocmit d
Conducerea Camerei Deputatilor a primit ieri scrisoarea presedintelui Traian Basescu, prin care anunta ca doreste ca pe 18 decembrie, la ora 16.00, sa se adreseze printr-un mesaj Parlamentului pentru a prezenta concluziile raportului final intocmit de Comisia pentru analiza dictaturii comuniste. Scrisoarea presedintelui tarii a ajuns la Camera Deputatilor dupa sedinta conducerii Camerei, solicitarea sefului statului urmind sa fie analizata la prima reuniune a Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului.

Conform unor informatii aparute recent in presa, este de asteptat ca membrii Comisiei sa recomande condamnarea comunismului de catre seful statului. Reprezentanti ai societatii civile i-au cerut presedintelui, la inceputul anului, sa condamne comunismul din Romania, seful statului aratindu-se dispus sa faca acest gest insa doar pe baza unui studiu stiintific, elaborat de o comisie special creata, care sa ii justifice demersul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.