Candidatura lui Geoana la sefia PSD a fost boicotata de colegii pesedisti din celula de baza nr. 27 Dolj. Cei mai multi dintre acestia s-au inscris in PRM.

Mircea Geoana intentioneaza sa-si lanseze vineri, la Dolj, candidatura pentru un nou mandat la sefia PSD. Colegii doljeni i-au pregatit lui Geoana o surpriza. Mai ales cei din organizatia de baza a PSD nr. 27 din judetul Dolj, unde este inscris si Mircea Geoana.

Trei sferturi dintre activistii acestei organizatii au trecut zilele trecute la PRM, ne-au declarat ieri surse din partid. Deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu a confirmat ca 47 de noi membri s-au inscris saptamina trecuta in partidul ei.

Gestul pesedistilor demisionari vine dupa ce, in urma cu doua saptamini, Mircea Geoana a participat la sedinta organizatiei de baza nr. 27, ocazie cu care le-a vorbit colegilor de partid, majoritatea pensionari, despre cresterea pensiilor. Geoana este - cel putin deocamdata - singurul candidat pentru functia de presedinte al PSD scoasa la bataie in Congresul din 10 decembrie.