Invocand vremea proasta, presedintii a 12 cluburi din Liga 1 vor ca etapele din retur care ar urma sa se consume in continuarea turului, la 2 si la 9 decembrie, sa fie amanate pentru la primavara.
Oficialii FRF sunt pe punctul de a modifica i
Invocand vremea proasta, presedintii a 12 cluburi din Liga 1 vor ca etapele din retur care ar urma sa se consume in continuarea turului, la 2 si la 9 decembrie, sa fie amanate pentru la primavara.
Oficialii FRF sunt pe punctul de a modifica iarasi un program competitional stabilit chiar de ei inaintea inceperii stagiunii. Nimic nou. In ultimii ani, din cauza vremii potrivnice si a starii proaste a terenurilor, s-a luat de mai multe ori masura decalarii cu o saptamana a startului returului. Decizii nu tocmai intelepte, cat timp, pe majoritatea stadioanelor din tara, suprafetele de joc au adus tot a orezarie.
PRESIUNI. Dinamo, Steaua, CFR Cluj, Poli Timisoara, Otelul, Poli Iasi, Unirea Urziceni, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Ceahlaul, FC National si Jiul vor ca sezonul de toamna sa ia sfarsit o data cu etapa a 17-a. ""Starea vremii si a terenurilor este departe de a fi propice pentru programarea a inca doua etape din retur in aceasta iarna"", a spus presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea. ""A fost o decizie gresita punerea acestor doua etape in decembrie"", considera omologul lui Badea de la Otelul, Marius Stan. Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, este de parere ca ""cine e impotriva acestei amanari este de rea-credinta"". Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, se situeaza pe aceeasi pozitie: ""Eu zic ca nu e bine sa se joace in decembrie, ci in primavara, cand e cald"".
RASPUNS. Seful FRF, Mircea Sandu, este impotriva amanarii. ""Nu le este lor frig, cat ne este noua cald"", a comentat ironic presedintele Federatiei. Tot contra se situeaza si cluburile Rapid, Gloria, UTA si Farul. ""Se stia ca in decembrie o sa fie frig si o sa avem terenuri proaste, asa ca dorim sa se respecte ce s-a stabilit initial"", a spus secretarul general al Rapidului, Constantin Zotta. Doua cluburi, FC Arges si andurii, n-au luat inca o pozitie oficiala. Decizie eronata


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.