Fostul consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale Elena Udrea a fost, inainte de a ajunge la Cotroceni, consiliera actualului presedinte al PIN, Cozmin Gusa, pe vremea cand acesta era secretar general al PSD. Cozmin Gusa a recunoscut, i
Fostul consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale Elena Udrea a fost, inainte de a ajunge la Cotroceni, consiliera actualului presedinte al PIN, Cozmin Gusa, pe vremea cand acesta era secretar general al PSD. Cozmin Gusa a recunoscut, ieri, intr-o conferinta de presa, ca Elena Udrea a fost unul dintre consilierii sai, in 2002, la PSD, si se ocupa de probleme juridice. Gusa a aratat ca Udrea nu a ocupat aceasta functie decat aproximativ doua luni, timp in care secretarul general de atunci al PSD a marturisit ca a dus-o "in vreo doua-trei excursii prin tara". "Voia sa faca politica, era foarte ambitioasa", a spus Cozmin Gusa. Acesta a recunoscut si ca este prieten cu sotul Elenei Udrea, Dorin Cocos. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.