Actorul Tobey Maguire si logodnica sa, Jennifer Meyer, designer de bijuterii, au devenit parintii unei fetite, a declarat o sursa apropiata cuplului, citata de People in editia electronica. Jennifer a nascut pe 9 noiembrie primul ei copil. "Aceasta e
Actorul Tobey Maguire si logodnica sa, Jennifer Meyer, designer de bijuterii, au devenit parintii unei fetite, a declarat o sursa apropiata cuplului, citata de People in editia electronica. Jennifer a nascut pe 9 noiembrie primul ei copil. "Aceasta este cea mai fericita perioada a vietii mele", a declarat ea publicatiei USA Today. "Simt ca plutesc. Ma casatoresc, imi intemeiez o familie si am parte de cea mai buna companie", a mai spus femeia in varsta de 29 ani, care le numara printre clientele ei pe Jennifer Aniston, Kate Hudson, Lindsay Lohan si Nicole Kidman. Starul din "Omul-paianjen", Tobey Maguire, in varsta de 31 de ani, se declara la fel de incantat de succesul profesional si personal al logodnicei. Designer de bijuterii, Jennifer Meyer nu si-a creat propriul inelul de logodna, ci a mers pe mana lui Tobey, care a ales ceva pe gustul amandorura. Relatia dintre Tobey Maguire si Jennifer Meyer, fiica presedintelui Universal Studio, Ron Meyer, a inceput in prima parte a anului 2003. Prietenii lor spun ca cei doi se potrivesc cu adevarat. Cuplul nu a anuntat inca o data a nuntii. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.