Rapidul a avut mari emotii sambata seara, pe teren propriu, in fata nou-promovatei Unirea Urziceni. Giulestenii au deschis scorul in minutul 35, prin Buga, faza contestata de oaspeti, care au sustinut, cel mai vehement a fost portarul Bogdan Stelea,
Rapidul a avut mari emotii sambata seara, pe teren propriu, in fata nou-promovatei Unirea Urziceni. Giulestenii au deschis scorul in minutul 35, prin Buga, faza contestata de oaspeti, care au sustinut, cel mai vehement a fost portarul Bogdan Stelea, la primul meci de campionat pentru Unirea, ca mingea nu a depasit linia portii. Reluarile tv l-au contrazis pe "Arnold", dar eroul intalnirii avea sa fie celalalt goal-keeper de pe teren, Dani Coman (foto). Acesta a aparat un penalty executat de Cristi Vlad, dupa un fault clar al lui Marius Constantin in suprafata de pedeapsa, pastrand astfel toate punctele in Giulesti si permitand Rapidului, macar pana la meciul de aseara al Stelei, sa ajunga pe locul al doilea in clasament. "Dani Coman a fost extraordinar in acel minut 80. Marius Constantin a facut un joc perfect, daca scoatem faza penaltyului din discutie. Sub stresul acelei faze, el a interpretat gresit, a facut un atac decisiv, pe care stie ca nu trebuie sa-l mai repete", a comentat la final Razvan Lucescu. La rampa a iesit din nou Jean Valvis, cel care s-a putut lafai nestingherit in tribuna oficiala pentru ca patronul George Copos nu a fost la meci, aflandu-se in strainatate. "Nu sunt suparat cu domnul Copos, azi ne-am intalnit si am discutat acea platforma consensuala. Dansul vorbeste de Calul troian, iar eu il invat ca acel cal troian a castigat razboiul. Acel cal a fost bun pentru ca a dus la sfarsit un razboi de zece ani. Dar, intre noi doi nu sunt probleme, pentru ca toti vrem sa construim un Rapid european. Domnul Copos a lipsit azi, pentru ca in cursul zilei a plecat in strainatate in interes de afaceri", a spus Valvis, care a venit insotit de cei doi baieti ai sai. In tabara Unirii era satisfactie, in ciuda esecului. "Am primit un gol stupid, pe o greseala a unui fundas. In repriza a doua am avut cea mai mare ocazie, acea ratare a lui Cristi Vlad, din penalty. Lui nu am ce sa-i reprosez, pentru ca cine nu bate penalty nu rateaza, si el a avut curajul sa ia mingea cand altii nu au avut. Noi am exersat penalty-urile inaintea meciului din Cupa, dar nu ne gandeam ca vom avea penalty in acest meci, in minutul 80. Imi pare rau ca nu am reusit sa luam un punct astazi, era aur pentru moralul echipei, inaintea meciului cu Dinamo. Oricum, astazi pot spune ca sunt multumit de joc, in ciuda infrangerii", a spus Petrescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.