UTA a castigat sambata cu 3-0 meciul cu Jiul, dar nu s-a putut bucura in voie de victorie, din cauza lui Sabin Ilie (foto dreapta). Mai intai, atacantul l-a scos din sarite pe antrenorul Marius Lacatus, facand giumbuslucuri pe banca de rezerve in tim
UTA a castigat sambata cu 3-0 meciul cu Jiul, dar nu s-a putut bucura in voie de victorie, din cauza lui Sabin Ilie (foto dreapta). Mai intai, atacantul l-a scos din sarite pe antrenorul Marius Lacatus, facand giumbuslucuri pe banca de rezerve in timpul partidei, dupa ce a fost inlocuit. Apoi a facut circ intr-un club de noapte, unde a sarbatorit alaturi de colegi succesul cu minerii. Astfel, la ora patru dimineata, fotbalistul a vrut sa plece acasa, dar si-a manifestat dorinta ca si animatoarele sa vina cu el. Scandalul a izbucnit dupa ce animatoarele nu au vrut sa plece cu fotbalistul, iar oamenii de ordine din local au intervenit si l-au dat afara pe Ilie. Acesta a spart un geam al barului, dupa care a plecat cu masina. Ulterior, fotbalistul a fost oprit de o patrula de politie, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe trei luni pentru consum de bauturi alcoolice. Sabin Ilie a venit ieri cu versiunea proprie, sustinand in fata politistilor ca nu el, ci un prieten a provocat scandalul. Politia din Arad a anuntat ca a ajuns dupa incident la clubul de noapte, iar apoi un echipaj l-a urmarit pe fotbalist si l-a prins in trafic. Sabin Ilie avea o alcoolemie de 0,30 mg/l de alcool pur in aerul expirat si a fost amendat cu suma de 200 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pe trei luni. Sabin Ilie a mai declarat la Politie ca scandalul nu a fost cauzat de faptul ca animatoarele nu au vrut sa plece cu el, ci deoarece i s-ar fi "masluit" bauturile.
Marius Lacatus nu a dorit ieri sa comenteze incidentul, precizand ca va avea o discutie serioasa cu jucatorul. La randul sau, finantatorul Nicolae Bara a afirmat ca a fost informat despre incident si va discuta in primul rand cu antrenorul. Bara a precizat ca, daca informatiile se confirma, va lua masuri "la care nimeni un se gandeste". "I-am dat o mana de ajutor cand i-a fost greu in cariera si nu avem nevoie de astfel de evenimente", a explicat finantatorul gruparii aradene. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.