Consultant
Varsta: 69 de ani Profesorul Roland Berger este conducatorul uneia dintre firmele de consultanta de mare prestigiu din lume. A studiat la Hamburg si la München ingineria si economia, absolvind MBA la universitatea din
Consultant
Varsta: 69 de ani Profesorul Roland Berger este conducatorul uneia dintre firmele de consultanta de mare prestigiu din lume. A studiat la Hamburg si la München ingineria si economia, absolvind MBA la universitatea din capitala Bavariei. In 1967 a fondat propria firma, care s-a impus in domeniul avizarii proiectelor de strategii industriale, de noi modele de business si structuri organizationale. A fost consilier al cancelarului Gerhard Schröder si al Presedintiei RFG pentru o serie de proiecte. Firma Roland Berger este prezenta in 23 de tari, avand o cifra de afaceri de peste 600 de milioane de euro. Pentru vizita pe care o face la Bucuresti, Romania constituind o tara de mare viitor pentru dezvoltarea consultantei strategice, Jurnalul National il declara pe Roland Berger ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.