Judoka
Varsta: 24 de ani Judoka Alina Dumitru a castigat medalia de aur, la categoria 48 de kilograme, in cadrul Turneului International A, din China. La acest turneu, la care au participat 190 de sportivi din 21 de tari, romanca a incheia
Judoka
Varsta: 24 de ani Judoka Alina Dumitru a castigat medalia de aur, la categoria 48 de kilograme, in cadrul Turneului International A, din China. La acest turneu, la care au participat 190 de sportivi din 21 de tari, romanca a incheiat neinvinsa, trecand de adversare din Germania, Japonia si China. Alina Dumitru este legitimata la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti. In clasamentul Federatiei Romane de Judo, este numarul 1 judoka in Romania pe anul 2005. Ea a realizat o performanta istorica la CM feminine de judo de la Cairo, cucerind medalia de bronz, prima medalie romaneasca la o astfel de competitie. Este dubla campioana europeana de judo in 2004 si 2005. Pentru rezultatul obtinut, Jurnalul National o declara pe sportiva Alina Dumitru ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.