STEAUA - FC NATIONAL 6-0
Ultima partida din cadrul etapei a 15-a nu a avut istoric, Steaua izbutind sa umileasca modesta echipa din Cotroceni. A fost un antrenament cu public, singurul lucru demn de consemnat fiind revenirea lui Radoi.
STEAUA - FC NATIONAL 6-0
Ultima partida din cadrul etapei a 15-a nu a avut istoric, Steaua izbutind sa umileasca modesta echipa din Cotroceni. A fost un antrenament cu public, singurul lucru demn de consemnat fiind revenirea lui Radoi. Pe Stadionul Steaua au venit 15.000 de spectatori pentru a incuraja echipa lui Cosmin Olaroiu si pentru a asista la revenirea capitanului Mirel Radoi. Devotamentul le-a fost rasplatit cu varf si indesat, militarii reusind o partida de exceptie. Mai mult, in minutul 82, dupa ce s-a dictat o lovitura de pedeapsa pentru Steaua, Olaroiu l-a introdus in teren pe Radoi, care a transformat penalty-ul in uralele fanilor ros-albastri. REVENIRI. Tehnicianul formatiei din Ghencea, Cosmin Olaroiu, a spus ca e incantat de victorie, de revenirea capitanului, si a anuntat ca si Victoras Iacob va reintra in programul de pregatire al echipei incepand cu aceasta saptamana. ""Ma bucur pentru victorie, ma bucur ca am putut sa-l folosesc pe Cristocea 60 de minute si ma bucur pentru intrarea lui Radoi, care a pus capat tuturor discutiilor. Iacob a facut un control la Roma si, probabil, va intra in programul de pregatire al echipei"", a spus Oli. Referitor la faptul ca Steaua a condus la pauza cu 4-0, dupa ce la ultimele meciuri disputate acasa militarii s-au impus doar in repriza secunda, Olaroiu a spus: ""Nu e vorba de motor Diesel. De data asta am reusit sa fructificam o parte din ocazii, spre deosebire de alte dati. Acum am avut mai multa sansa. Problema la noi a fost doar cand ne-am intors din Liga Campionilor. OUT. Presedintele gruparii din Cotroceni, Constantin Iacov, era foarte abatut dupa infrangere si a spus ca va lua masuri radicale la nivelul echipei. ""Am ajuns in aceasta situatie datorita atitudinii jucatorilor. Vom mai face niste achizitii in iarna, dar daca jucatori precum Fl. Dumitru, Burca sau Herea nu vor pune osul la treaba, vor fi trimisi la echipa a doua. Nu avem nevoie doar de nume in lot, ci si de fapte"", a amenintat Iacov. CIRCUL ROMANO-BULGAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.