La 7 decembrie, iubitorii muzicii pop isi dau intalnire la Polivalenta, la concertul No Mercy, cu Animal X in deschidere. Intr-o activitate de 11 ani, formatia condusa de Marty Cintron a reusit vanzari de peste 10 milioane de albume in intreaga lume

La 7 decembrie, iubitorii muzicii pop isi dau intalnire la Polivalenta, la concertul No Mercy, cu Animal X in deschidere. Intr-o activitate de 11 ani, formatia condusa de Marty Cintron a reusit vanzari de peste 10 milioane de albume in intreaga lume si nenumarati fani.

Printre cele mai mari hituri No Mercy se numara ""Where do you go"", ""When I Die"", ""Missing"", ""Kiss You All Over"", ""Please dona€™t go"".

FRANK FARIAN. Istoria formatiei a inceput in anii a€™90, cand celebrul producator Frank Farian (Boney M, Milly Vanilly, La Bouche) s-a intalnit cu Marty Cintron, solist de origine portoricana (nascut la New York), pe care l-a remarcat intr-un club din Miami. Impresionat de Marty, Farian l-a invitat in studioul sau din Germania si cei doi au decis formarea unei trupe.

Dupa multe repetitii s-a nascut No Mercy, trupa care a ""explodat"" in 1996 cu o combinatie de ritmuri pop, dance, R&B si chitara spaniola.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.