Amicitia neascunsa dintre sefii de la Gloria si de la CFR Cluj a ramas la vestiare ieri dupa-amiaza la Bistrita, unde a fost un meci cu scantei si cu suspans. Oaspetii au condus cu 2-0 la pauza, dar s-au vazut "intorsi" in ultimele 20 de minute ale i
Amicitia neascunsa dintre sefii de la Gloria si de la CFR Cluj a ramas la vestiare ieri dupa-amiaza la Bistrita, unde a fost un meci cu scantei si cu suspans. Oaspetii au condus cu 2-0 la pauza, dar s-au vazut "intorsi" in ultimele 20 de minute ale intalnirii, cand au incasat trei goluri si au plecat cu tolba goala de la Bistrita, indepartandu-se astfel de podiumul campionatului. Cea mai controversata faza a partidei a avut loc in minutul 88, la scorul de 2-2, cand arbitrul Alexandru Deaconu a dictat penalty pentru CFR, la un contact intre Sepsi si Chihaia, dar, dupa ce s-a consultat cu asistentul Onita, a revenit asupra deciziei, mutand infractiunea in afara careului. "Asistentul a fost o rusine, a fost fault un metru in careu, dar asta nu scuza evolutia jucatorilor mei, care nu au stiut sa tina un 2-0", a izbucnit Bergodi la final. "Sunt multumit ca am castigat, avem 25 de puncte si ocupam o situatie foarte buna in clasament care ne da relaxare si, daca putem mai mult, de ce sa nu speram? Atunci cand avem un culoar bun trebuie sa speram, sa obtinem un loc 4-5 la sfarsitul turului. Nu ne-am fixat de la inceput acest obiectiv, ne-am gandit sa ne situam intre primele 8-10 echipe. E foarte important acum sa ne pregatim, n-am realizat nimic pana acum, decat satisfactii, niste puncte. Inca mai este mult de jucat, orice se poate intampla. Echipele considerate retrogradate au revenit, asa ca va fi un campionat foarte interesant", a comentat Ioan Ovidiu Sabau la sfarsitul partidei. "Cred ca acel 11 metri pe care a vrut sa-l dea ar fi fost prea usor fiindca mi-a spus cineva ca la reluare s-a vazut ca nici nu l-a atins, a cazut singur", a comentat Sabau si faza din minutul 88. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.