Un nou castigator de Logan Break se adauga galeriei de cititori norocosi de Jurnalul National. Corneliu Popa este din Buzau, are 49 de ani si este somer. La mai bine de o ora dupa ce aflase ca este posesorul talonului castigator Logan Break, emot
Un nou castigator de Logan Break se adauga galeriei de cititori norocosi de Jurnalul National. Corneliu Popa este din Buzau, are 49 de ani si este somer. La mai bine de o ora dupa ce aflase ca este posesorul talonului castigator Logan Break, emotia inca se mai simtea in glas, iar fericirea sincera iesea la iveala cu fiecare cuvant rostit. Dupa cum ne-a marturisit chiar Corneliu, cumpara Jurnalul National atat pentru continutul sau, cat si pentru ca il atrag foarte mult castigurile impresionante puse in joc de ziar. Acest castig l-a facut sa realizeze ca sansele de castig cresc o data cu numarul de ziare citite, asa ca din 1 decembrie se va abona cu siguranta. De castigat a mai castigat, ca orice roman care se respecta, la Loto, insa nu premii substantiale. De aceea, acum se afla intr-un moment de cumpana, pentru ca masina castigata e un premiu mare si inca nu este decis daca e mai avantajos pentru el sa o pastreze sau sa o vanda. Deliberarile vor avea loc intre sase ochi: ai lui Corneliu, ai sotiei si ai mamei, pentru ca si castigatorul este de parere ca femeile sunt cele care stau in spatele deciziilor importante si pe scaunul din dreapta al Loganului Break de Jurnalul in acest caz. Castigurile, mai ales cele mari, se cer udate, ca asa e mersul la romani. Dar cheful de sarbatorire va avea loc abia sambata, zi in care Corneliu spera ca va avea o decizie ferma cu privire la viitorul masinii si apoi: Sarbatoare cu Jurnalul National.
Ocaziile unice trebuie cautate in locuri sigure. De aceea, citeste Jurnalul National si ""Ia-ti Loganul de Jurnalul"".
Participa si tu!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.