Dupa ce pe stadionul din Cadiz, unde se va disputa meciul cu Spania, a fost alarma cu bomba sambata seara, Piturca a mentionat ca nu este ingrijorat: "Suntem pregatiti pentru bombe. In fotbal, oricand se poate intampla sa explodeze o bomba. Conferint
Dupa ce pe stadionul din Cadiz, unde se va disputa meciul cu Spania, a fost alarma cu bomba sambata seara, Piturca a mentionat ca nu este ingrijorat: "Suntem pregatiti pentru bombe. In fotbal, oricand se poate intampla sa explodeze o bomba. Conferinta de presa a antrenorului echipei Cadiz, Jose Gonzalez, dupa meciul cu Las Palmas, a fost suspendata sambata seara, dupa o amenintare cu bomba. Directorul general al clubului Cadiz, Jose Mata, a afirmat ca s-a primit un telefon de amenintare, astfel ca sediul gruparii a fost evacuat, insa alarma s-a dovedit a fi falsa. Meciul amical Spania - Romania se va juca in beneficiul Asociatiei Fotbalistilor Spanioli (AFE) miercuri de la ora 23 la Cadiz. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.