Tatal liderului trupei rock Rolling Stones, Mick Jagger, a murit la spital in urma unui atac de pneumonie, la varsta de 93 de ani, a anuntat purtatorul de cuvant al starului, citat de Mediafax. Joe Jagger a decedat sambata seara, dupa ce fusese inter
Tatal liderului trupei rock Rolling Stones, Mick Jagger, a murit la spital in urma unui atac de pneumonie, la varsta de 93 de ani, a anuntat purtatorul de cuvant al starului, citat de Mediafax. Joe Jagger a decedat sambata seara, dupa ce fusese internat cu o saptamana inainte la un spital din Kingston, sud-vestul Londrei, a adaugat purtatorul de cuvant al lui Jagger. Mick Jagger, care are 63 de ani, se afla intr-un turneu in Statele Unite, de unde s-a intors, vineri, in Marea Britanie, pentru a-si vizita tatal la spital. Starul a plecat apoi spre Las Vegas, unde trebuia sa cante cu trupa sa. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.