STEAUA - FC NATIONAL 6-0
Pentru suporterii Stelei, partida cu FC National a avut o miza dubla: victoria si anuntata revenire a lui Mirel Radoi dupa o absenta de peste patru luni. Iar fanii au avut privilegiul de a vedea si victorie la scor,
STEAUA - FC NATIONAL 6-0
Pentru suporterii Stelei, partida cu FC National a avut o miza dubla: victoria si anuntata revenire a lui Mirel Radoi dupa o absenta de peste patru luni. Iar fanii au avut privilegiul de a vedea si victorie la scor, 5-0, dar si pe cel care a lipsit enorm Stelei. ANTRENAMENT. In prima repriza, ros-albastrii s-au distrat cu FC National, care nu au putut opri iuresul lui Dica si compania. Dupa deschiderea scorului reusita de Cristocea, atacantul francez Théreau a realizat un hatt-trick spectaculos, transand meciul inca din prima parte. Pe margine, Radoi fusese scos la incalzire in ovatiile celor 15.000 de spectatori prezenti in Ghencea. Dar Cosmin Olaroiu nu l-a introdus imediat, ci abia in minutul 82, in momentul in care Steaua a primit penalty. Tehnicianul stelist a cerut schimbare, Paraschiv i-a predat banderola capitanului de drept, iar Mirel a transformat lovitura de pedeapsa. A mai inscris si Stelian Stancu, iar Steaua a revenit pe locul secund, la 11 puncte in spatele rivalei Dinamo, in timp ce FC National a devenit o candidata certa la retrogradare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.