Atacantul celor de la UTA, Sabin Ilie, a iscat sambata noapte un scandal intr-un club din Arad. Fotbalistul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nu era multumit de prestatia dansatoarelor localului. Fotbalistul a inceput sa tipe si sa se man
Atacantul celor de la UTA, Sabin Ilie, a iscat sambata noapte un scandal intr-un club din Arad. Fotbalistul se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nu era multumit de prestatia dansatoarelor localului. Fotbalistul a inceput sa tipe si sa se manifeste violent.


Vazand ca nu reusesc sa il calmeze, angajatii clubului au anuntat imediat Politia Municipiului Arad, care a trimis un echipaj la fata locului. Pana la sosirea politistilor, Sabin a reusit sa plece din discoteca, nu inainte de a sparge un geam cu o piatra. Negasindu-l la fata locului, oamenii legii au demarat cercetarile si in cele din urma l-au prins pe jucator la volanul autoturismului. ""Numitul Sabin Ilie va fi sanctionat pentru tulburarea linistii si ordinii publice, iar daca pe parcursul anchetei se vor descoperi elementele necesare, i se va intocmi si dosar de cercetare pentru distrugere"", a declarat ieri purtatorul de cuvant al Politiei din Arad, Camelia Tuduce Berar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.