Una dintre cele mai nonconformiste formatii din lume, Napalm Death, va concerta la 25 ianuarie 2007 la Bucuresti. Grupul care a inventat genul grindcore, fuziunea intre thrash metal si hardcore punk va canta la Preoteasa si va avea in deschidere trei
Una dintre cele mai nonconformiste formatii din lume, Napalm Death, va concerta la 25 ianuarie 2007 la Bucuresti. Grupul care a inventat genul grindcore, fuziunea intre thrash metal si hardcore punk va canta la Preoteasa si va avea in deschidere trei trupe romanesti.


Concertul din Romania, organizat de Acta Mediacom, face parte din turneul de promovare a albumului ""Smear Campaign"" (2006). Acum, Napalm Death canta in Europa Occidentala, de la 25 noiembrie pana la 21 decembrie in Statele Unite, iar in ianuarie viitor, in Scandinavia si sud-estul Europei. Iata cateva opinii despre aceast grup infiintat in 1982 in localitatea britanica Meriden, langa Birmingham: ""Fara dubii, Napalm Death este cea mai influenta formatie in dura istorie a muzicii extreme"" - Albert Mudrian, autorul lucrarii ""Choosing Death: The Improbable History Of Death Metal & Grindcore""; ""Telul lor a fost si a ramas acelasi: sa nu fie la moda, sa nu se compromita... si sa creeze cea mai brutala si provocatoare muzica de pe pamant"" - ""Outburn Magazine"", SUA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.