Gheorghe Flutur, singurul ministru liberal care a semnat ""Apelul"" prin care se cere reintoarcerea lui Theodor Stolojan in PNL, va afla astazi, la sedinta Biroului Politic, daca va face parte din grupul ce va negocia cu fostul presedinte. ""Pe m
Gheorghe Flutur, singurul ministru liberal care a semnat ""Apelul"" prin care se cere reintoarcerea lui Theodor Stolojan in PNL, va afla astazi, la sedinta Biroului Politic, daca va face parte din grupul ce va negocia cu fostul presedinte.

""Pe mine ma intereseaza sa mearga oricine, dar important este sa ne asezam la masa negocierilor si sa gasim solutii"", ne-a declarat ieri Flutur. Data la care vor demara discutiile va fi decisa probabil tot astazi, insa Flutur a tinut sa precizeze ca, din punctul sau de vedere, acestea ar fi trebuit ""sa inceapa ieri"": ""Eu sunt un om care sunt disciplinat si totodata extrem de hotarat in ceea ce priveste pozitia pe care am avut-o pentru a face toate eforturile ca sa-l aducem pe Stolojan inapoi. Flutur a sustinut ca oferta PNL-ului pentru Stolojan va tine seama si de ce spune acesta, insa a evitat sa declare daca ""momeala"" este o functie in partid. ""In politica trebuie sa te asezi la masa si nu sa discuti de la distanta bezele prin mass-media care pot fi interpretate"", a subliniat Flutur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.