DINAMO - OTELUL 3-0
Antrenorul Mircea Rednic sustine ca succesul in fata galatenilor este unul de moral, venit intr-o perioada in care toata lumea era cu ochii pe echipa, dupa doua infrangeri consecutive. Fara patru oameni importanti,
DINAMO - OTELUL 3-0
Antrenorul Mircea Rednic sustine ca succesul in fata galatenilor este unul de moral, venit intr-o perioada in care toata lumea era cu ochii pe echipa, dupa doua infrangeri consecutive. Fara patru oameni importanti, Ionel Ganea, Margaritescu, suspendati, Pascovici, invoit, si Dennis Serban, accidentat, Mircea Rednic i-a mai pierdut in prima repriza pe Catalin Munteanu si pe Ze Kalanga. USURARE. ""A fost o saptamana grea. Baietii au demonstrat ca au valoare. Am resimti presiunea celor doua esecuri, insa acum simt o usurare"", a spus tehnicianul dinamovist, dupa victoria, scor 3-0, in fata Otelului. Golurile liderului au fost reusite de Adrian Cristea, Claudiu Niculescu si Danciulescu, ultimul servit de francezul Mendy, aflat la debut in Liga 1. Rednic a avut si motive de suparare: ""Am avut si ghinion. Pe langa problemele care erau, i-am pierdut si pe Munteanu, si pe Kalanga. Dar mergem inainte cu ce avem"". De partea cealalta, antrenorul galatenilor, Petre Grigoras, a acuzat prestatia brigazii de arbitri: ""Daca Sebastian Coltescu ii permitea jucatorului nostru sa intre pe teren inaintea primului gol al lui Dinamo, poate nu mai inscriau si plecam cu puncte. E dureros sa primesti zece goluri in doua etape"". Oaspetii au terminat jocul cu un jucator mai putin, dupa eliminarea lui Marius Baciu, aceeasi sanctiune primind si antrenorul Grigoras, trimis in tribuna pentru proteste dupa primul gol al dinamovistilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.