GLORIA - CFR CLUJ 3-2
Echipa lui Ioan Ovidiu Sabau a castigat ieri, la Bistrita, un meci care a parut desprins din scenariile celebrului Alfred Hitchkock. La pauza, CFR Cluj conducea cu 2-0, insa finalul a fost unul de groaza pentru elevii
GLORIA - CFR CLUJ 3-2
Echipa lui Ioan Ovidiu Sabau a castigat ieri, la Bistrita, un meci care a parut desprins din scenariile celebrului Alfred Hitchkock. La pauza, CFR Cluj conducea cu 2-0, insa finalul a fost unul de groaza pentru elevii italianului Cristiano Bergodi. Golurile marcate de Coroian si Surdu au fixat rezultatul primei reprize, insa Zaharia si Paduretu, cu opt minute inainte de finalul timpului regulamentar, au adus o egalare nesperata. In minutul 88, centralul Alexandru Deaconu a dictat penalty pentru CFR, dupa interventia lui Szepsi la Chihaia, insa lovitura a fost mutata in afara careului la interventia unuia dintre asistenti. In primul minut al prelungirilor, atacantul Negrean a adus Gloriei o victorie incredibila, dupa ce portarul Stancioiu respinsese un sut al lui Damian. ""La pauza le-am spus jucatorilor sa creada in sansa lor, fiindca orice se poate. Le-am spus sa alergam mult, sa nu lasam spatii"", a spus Sabau dupa meci.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.