""U"" CRAIOVA - POLI TIMISOARA 0-1
Lipsita de aportul mai multor titulari, Universitatea a trebuit sa se recunoasca invinsa la capatul unui meci anost, punand capat si invincibilitatii lui Stefan Stoica, el inregistrand prima sa infrange
""U"" CRAIOVA - POLI TIMISOARA 0-1
Lipsita de aportul mai multor titulari, Universitatea a trebuit sa se recunoasca invinsa la capatul unui meci anost, punand capat si invincibilitatii lui Stefan Stoica, el inregistrand prima sa infrangere din campionat. Revenita pe ""Ion Oblemenco"", dupa un exil de mai mult de o luna si jumatate, Stiinta a fost invinsa de Poli, timisorenii reusind cea de a treia victorie in deplasare in acest tur de campionat. Craiova a resimtit lipsa fundasilor centrali, tehnicianul gazdelor Stefan Stoica facand multe improvizatii, care insa nu au dat randament. SUPARARE. Patronul echipei din Banie, Adrian Mititelu, a spus ca timisorenii au fost mai buni. ""Sunt suparat pentru ca am luat bataie si pentru ca nu am mai reusit sa jucam ca in meciurile trecute. Totusi, Timisoara a fost mai buna azi si merita sa castige. Nu vreau sa dau vina pe arbitraj, desi cred ca Izvoranu merita al doilea galben"", a comentat Mititelu. Antrenorul Stefan Stoica era si el dezamagit de deznodamantul partidei. ""La interval de patru zile sunt suparat pentru a doua oara. Am pierdut in Cupa, acum suntem invinsi si in campionat. Imi pare rau si ceea ce ma deranjeaza cel mai tare este ca am revenit la - 5 in clasamentul adevarului. Dar nu vom dezarma, mergem mai departe, suntem Universitatea Craiova si suntem puternici. Din iarna vom fi si mai puternici, pentru ca vom transfera mai multi jucatori cu experienta, azi avand impresia ca in teren se afla echipa de tineret"", a declarat Stoica. ACUZE. Patronul timisorenilor, Marian Iancu, era multumit de rezultat, dar a acuzat arbitrajul lui Sorin Corpodean. ""Ne-a anulat un gol perfect valabil si a tras putin cu gazdele. Bine ca am castigat ca nu stiu ce se intampla. Cele doua echipe nu pot tine pasul cu Bucurestiul, dar in viitor acest lucru se va intampla"", a spus boss-ul banatean. Tehnicianul oaspetilor, Alin Artimon, era fericit: ""Ma bucura foarte mult aceasta victorie. Am revenit pe linia de plutire, dupa mai multe meciuri nereusite"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.