Gigi Becali a declarat ieri ca jucatorii sai trebuie sa fie multumiti ca se afla pe locul doi in clasament, pentru ca Dinamo nu este in cadere, ci "in superforma". "Jucatorii sa zica mersi ca sunt si pe locul doi! Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem
Gigi Becali a declarat ieri ca jucatorii sai trebuie sa fie multumiti ca se afla pe locul doi in clasament, pentru ca Dinamo nu este in cadere, ci "in superforma". "Jucatorii sa zica mersi ca sunt si pe locul doi! Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem acolo, imi e sa nu-l pierdem si pe ala! Daca s-ar putea sa se termine acum campionatul si sa raman pe locul doi, as fi multumit. Cum sa nu-ti fie frica atunci cand esti la doua puncte avans? Ai pierdut un meci, gata, ai cazut pe trei. Imi place doar locul unu, ma doare, dar n-am ce sa fac. Fac tot posibilul, bag bani, ce sa le fac, sa-i invat eu pe ei?", a spus Gigi Becali care, de nervi, a rupt un stilou de pe birou si apoi l-a aruncat pe jos! Gigi Becali a mai declarat ca Dinamo nu este in cadere. "Ce a patit Dinamo? A castigat 13 meciuri la rand, trebuie sa-i premieze! Dinamo e in superforma, a pierdut un singur meci, la Cluj, ala din Cupa Romaniei nici nu se pune, deoarece cupa nu-i intereseaza pe oameni si nici pe ei. Pe mine nu ma intereseaza cupa, lupta jucatorii ca sunt sportivi si trebuie sa castige. Unde visati voi caderea lui Dinamo? In 14 meciuri a pierdut doar unul, cu Pandurii a fost doar un accident, mare lucru! Adica Dinamo e lider la 11 puncte avans si e in cadere? Sa critici Dinamo la ora asta, inseamna ca vorbesti aiurea. Dinamo trebuie sa fie multumita, mai poate pierde inca trei meciuri si tot pe primul loc ramane", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.