Nationala Romaniei se va reuni duminica la pranz pentru meciul amical programat miercuri la Cadiz cu Spania, insa la ora 14, cea stabilita de selectioner, vor fi putini jucatori care sa ajunga la Mogosoaia. Astfel, dintre "stranieri" va ajunge doar C
Nationala Romaniei se va reuni duminica la pranz pentru meciul amical programat miercuri la Cadiz cu Spania, insa la ora 14, cea stabilita de selectioner, vor fi putini jucatori care sa ajunga la Mogosoaia. Astfel, dintre "stranieri" va ajunge doar Cristian Chivu, care va juca diseara cu AS Roma pe terenul lui AC Milan, fiindca el poate prinde o cursa de Milano de dimineata. In schimb, Mutu, care joaca tot azi, acasa cu Atalanta, va ajunge abia spre seara in tara, la fel ca alti cativa jucatori din strainatate, precum Daniel Niculae si Razvan Cocis. Nici din intrecerea interna nu vor fi prea multi fotbalisti la dispozitia lui Pituca, fiindca maine sunt programate patru jocuri din Liga I, iar de la Steaua, una dintre echipele care, cu siguranta, va da mai multi jucatori la lot, vor fi disponibili abia luni dimineata. Cert este ca selectionerul, ca de obicei, nu a facut publica lista jucatorilor din tara convocati pentru infruntarea cu Spania, asteptand meciurile etapei pentru a se decide, ceea ce nu se intampla la multe reprezentative, care au anuntat din timpul acestei saptamani loturile, urmand sa fie facute modificari doar daca apar accidentari in week-end. Intreg lotul va fi adunat abia luni spre pranz, cand este programata si plecarea spre Spania, iar primul antrenament cu adevarat serios sa fie cel oficial, de marti dimineata. In tabara iberica, selectionerul Luis Aragones a anuntat ieri lotul pe care va miza pentru meciul de miercuri cu Romania, din care surprind absentele lui Raul si Fernando Torres. Iata-i pe cei 20 de jucatori din lotul Spaniei: Pepe Reina (Liverpool), Iker Casillas (Real Madrid) - portari; Antonio Lopez (Atletico Madrid), Juanito (Betis Sevilla), Joan Capdevilla, Alberto Lopo (ambii Deportivo La Coruna), Sergio Ramos (Real Madrid), Javi Navarro (FC Sevilla), Angel (Celta Vigo) - fundasi; Cesc Fabregas (Arsenal), Andres Iniesta (FC Barcelona), Luis Garcia, Xabi Alonso (ambii Liverpool), Miguel Angel Angulo, David Silva (ambii Valencia), Marcos Senna (Villarreal), Borja Oubina (Celta Vigo); David Villa, Fernando Morientes (ambii Valencia), Angel Arizmendi (Deportivo La Coruna) - atacanti. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.