Romanii au pierdut ieri pe ""Murrayfield Stadium"" fara drept de apel, scotienii impunandu-se cu 48-6 intr-un meci-test. Dupa un inceput ceva mai bun, nationala Romaniei a clacat ieri dupa-amiaza pentru prima oara in minutul 15 al partidei cu pu

Romanii au pierdut ieri pe ""Murrayfield Stadium"" fara drept de apel, scotienii impunandu-se cu 48-6 intr-un meci-test.

Dupa un inceput ceva mai bun, nationala Romaniei a clacat ieri dupa-amiaza pentru prima oara in minutul 15 al partidei cu puternica reprezentativa a Scotiei. Daca pana in acel moment, elevii antrenorului Daniel Santamans si ai managerului Robert Antonin evoluasera curajos pe celebra arena din Edinburgh, ceea ce a urmat a fost un joc aproape scurs aproape intr-un singur sens.

ZADARNIC. Scotienii au luat in serios meciul de verificare. ""Vreau sa castigam la o diferenta de cel putin 60 de puncte"", a afirmat inainte de meci selectionerul gazdelor, Mike Hadden. La pauza, insularii au condus cu 20-3, dupa ce au marcat trei eseuri, prin fundasul Hugo Southwell (doua incercari) si prin Johnnie Beattie, iar Phil Godman a transformat un eseu si a mai inscris dintr-o lovitura de penalizare. Replica Romaniei a venit printr-o lovitura de penalizare a lui Vlaicu, pentru ca inaintea pauzei Tonita sa culce balonul in terenul de tinta advers, dupa o faza destul de confuza. La capatul catorva minute de consultari cu arbitrul video, australianul Matt Goddard a dictat insa lovitura de penalizare pentru gazde. Dupa pauza, scotienii au dominat tot mai copios, ridicand finalmente scorul pana la o diferenta de 42 de puncte, dupa ce Romania a mai punctat prin acelasi Vlaicu, tot dintr-o lovitura de penalizare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.