In urma articolelor aparute in presa in ultimele zile referitoare la accidentarea lui Radoi, Steaua a dat un comunicat prin care ofera amanunte despre cum decurge recuperarea jucatorului. "Dupa operatia de la clinica Isokinetic, Radoi a efectuat prim
In urma articolelor aparute in presa in ultimele zile referitoare la accidentarea lui Radoi, Steaua a dat un comunicat prin care ofera amanunte despre cum decurge recuperarea jucatorului. "Dupa operatia de la clinica Isokinetic, Radoi a efectuat prima perioada a recuperarii in Italia, la Bologna. A obtinut acceptul ca urmatoarea etapa a recuperarii sa o efectueze in Romania, sub atenta indrumare a staff-ului medical si tehnic. Bineinteles, recuperarea se face urmand exact programul primit de la Isokinetic. La interval de o luna, medicii italieni il programeaza pe Radoi la un consult care are loc in Italia. Ultimul test efectuat a fost inaintea meciului cu CFR, mai exact pe 11 octombrie, consult in urma caruia a primit acceptul de se pregati in Bucuresti. Acelasi proces de recuperare il urmeaza si Iacob, care a primit OK-ul medicilor de la clinica Villa Stuart din Roma, unde a fost operat. Atacantul se pregateste alaturi de echipa, mergand periodic in Italia, cand este programat pentru consult. In cazul ambilor jucatori, graficul recuperarii este absolut normal, ba chiar evolutia lor este extrem de imbucuratoare, intregul proces decurgand asa cum au prevazut medicii italieni de la cele doua clinici la care au fost operati Radoi si Iacob. Asadar, concluzionand, Radoi se afla la Bologna pentru a efectua testul la care era programat initial pe 11 noiembrie, nicidecum din cauza faptului ca are probleme, nepunandu-se problema ca el sa joace in aceasta perioada", se arata in comunicatul clubului din Ghencea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.