Intregul sistem de plata cu cardurile bancare ale BRD Groupe Societe Generale a fost blocat ieri, timp de doua ore, in toata tara. Adela Pascu, secretarul general al BRD ne-a declarat ca defectiunea nu a fost cauzata de sistemul informatic, ci de o p
Intregul sistem de plata cu cardurile bancare ale BRD Groupe Societe Generale a fost blocat ieri, timp de doua ore, in toata tara. Adela Pascu, secretarul general al BRD ne-a declarat ca defectiunea nu a fost cauzata de sistemul informatic, ci de o pana de curent la Centrul Informatic. "Am fost informata de aceasta problema in jurul orei 18.00 si va mai dura cam o ora pana se remediaza problema", ne-a declarat Pascu, la ora 19.40. Ea a spus ca repunerea in functiune a platilor prin carduri dureaza atat de mult deoarece, din motive de siguranta, nu s-au grabit sa restabileasca sistemul. Mentionam ca BRD nu a considerat necesar sa anunte imediat aceasta defectiune, in ciuda faptului ca sunt numeroase persoane care au incercat in aceasta perioada de timp sa faca plati cu cardul. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.