Cand ajungi la usa lui, nu apuci sa suni, iti deschide cu miscari iuti si te pofteste zambind inauntru, afisand un aer de adevarat gentleman. Aproape imediat incepe sa-ti povesteasca, sa-ti explice, sa-ti arate poze vechi, fara sa oboseasca. Un

Cand ajungi la usa lui, nu apuci sa suni, iti deschide cu miscari iuti si te pofteste zambind inauntru, afisand un aer de adevarat gentleman.

Aproape imediat incepe sa-ti povesteasca, sa-ti explice, sa-ti arate poze vechi, fara sa oboseasca. Un torent optimist. Asa l-am cunoscut pe Horia Serbanescu, la 82 de ani. Pe el si casa lui, in care amintirile de demult inca mai rezista. Te prinde de la inceput cu tineretea lui. Intr-o cariera artistica indelungata a jucat de toate: drama, revista, comedie, opereta, comedie muzicala, a aparut in filme, la televiziune si il ascultam destul de des la radio. Horia Serbanescu si-a pastrat intact mai ales spiritul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.