Ce asteptati de la meciul cu Dinamo, dupa ce anul trecut ati dat o lovitura mare in Stefan cel Mare?
Astept un reviriment din partea baietilor mei, sa se trezeasca dupa baia cu gheata cu Rapidul, un joc bun si un rezultat onorabil. Asta inseamn
Ce asteptati de la meciul cu Dinamo, dupa ce anul trecut ati dat o lovitura mare in Stefan cel Mare?
Astept un reviriment din partea baietilor mei, sa se trezeasca dupa baia cu gheata cu Rapidul, un joc bun si un rezultat onorabil. Asta inseamna macar un egal, acum sa vedem daca si putem. Oricum, nu este o presiune mare, putem, bine, nu, asta e, mergem inainte. Plecam cu sansa a doua, e clar, dar sper sa facem o surpriza la fel de mare ca anul trecut. Ne-ar prinde tare bine un rezultat bun in situatia in care suntem noi acum.
Si-a revenit echipa dupa infrangerea cu 0-7 cu Rapid?
Pana la ora jocului cu Dinamo baietii sunt bine, vedem dupa meci! Am incercat tot ce mi-a stat in putinta sa-i facem sa treaca peste acel dus rece, un prim pas zic eu ca este meciul din Cupa (n.r. Otelul a eliminat miercuri pe Unirea Urziceni din optimi), meciul cu Rapid il trecem la accidente, sper sa nu mai am niciodata parte de asa ceva si sa ne revenim.
Rapidistii si stelistii va tin pumnii si sunt cu ochii pe Otelul la acest meci.
Ma bucur ca sunt alaturi de noi, inseamna ca vom avea multi suporteri la acest meci. E normal ca echipele de la acest nivel, care se bat pentru campionat si pentru cupele europene sa isi doreasca sa piarda adversarii, ii inteleg. Ii astept pe jucatorii celor doua echipe sa vina la meci si sa ne sustina. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.