Rapidistii l-au ironizat ieri pe patronul George Copos, dupa ce acesta a folosit un paragraf din Regulamentul de Ordine Interioara al clubului de care ei nu stiau si care prevede prime integrale pentru jucatori doar cand se afla pe primul loc, 75% pe
Rapidistii l-au ironizat ieri pe patronul George Copos, dupa ce acesta a folosit un paragraf din Regulamentul de Ordine Interioara al clubului de care ei nu stiau si care prevede prime integrale pentru jucatori doar cand se afla pe primul loc, 75% pentru pozitia a doua si jumatate din bani pentru locul trei. "E adevarat, noi aici jucam de placere. Pentru noi si pentru suporteri", a comentat razand Costin Lazar, refuzand apoi sa mai discute problema banilor. Ionut Rada a fost mai impaciuitor, dar nu a uitat de presiunea pe care Copos o pune constant pe jucatori. "Speram sa se rezolve toate problemele care au aparut. Cu siguranta se va ajunge la o intelegere referitor la Regulamentul de Ordine Interioara. Deblocarea primelor a dat roade. Speram insa sa nu se mai ajunga la blocarea contractelor sau a primelor. Important este ca noi sa castigam si sigur se vor rezolva problemele din punct de vedere financiar. Asa e la noi la Rapid. Poate cand trecem printr-o pasa mai proasta, presiunea ne ajuta sa trecem peste, sa ne revenim. E buna presiunea in anumite situatii, alteori nu. Dar indiferent de presiune, echipa are nevoie mereu de liniste", a spus Rada. Revenind la meciul de azi cu Unirea Urziceni, Costin Lazar a spus ca ii va fi greu sa-si infrunte fostul antrenor. "Nouazeci de minute o sa uit ca joc impotriva domnului Dan Petrescu. Voi avea un sentiment ciudat pentru ca dansul mi-a fost antrenor, m-a ajutat sa cresc in valoare si sa ajung la echipa nationala. Dar voi trece peste asta, pentru ca noi nu ne gandim decat la victorie. Oricum, eu sper sa fie primit ca orice alt antrenor pe Giulesti. Nu cred ca ar merita sa fie huiduit pentru ca dansul cat a fost la Rapid nu a incerca decat sa isi faca treaba. Normal ar fi ca galeria noastra sa se comporte normal", a spus Lazar. Rada s-a uitat si in curtea rivalilor de la Dinamo. "Otelul va avea un meci greu cu Dinamo, echipa care a pierdut ultimele doua meciuri. Dar noi speram ca Otelul sa scoata un rezultat bun in <<Stefan cel Mare>> ca nu acel scor (n.r. - 0-7) din meciul cu noi arata valoarea celor de la Otelul. Pentru noi e bine daca Dinamo se incurca, daca nu, ne vedem de jocul nostru", a spus Rada. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.