Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat ieri ca toate jocurile pe care le mai are de disputat CFR Cluj in acest an vor fi tratate ca niste finale. "Dupa eliminarea din cupa, unicul obiectiv a ramas campionatul. Mai avem cinci meciuri in acest an, car
Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat ieri ca toate jocurile pe care le mai are de disputat CFR Cluj in acest an vor fi tratate ca niste finale. "Dupa eliminarea din cupa, unicul obiectiv a ramas campionatul. Mai avem cinci meciuri in acest an, care vor fi cinci finale pentru noi. Prima este cea cu Gloria Bistrita. Trebuie sa obtinem puncte pentru a ramane in clasament langa echipele din Bucuresti. Nu ne putem permite sa coboram mai jos de locul patru", a spus tehnicianul italian. Acesta a vorbit si despre echipa lui Sabau. "Am urmarit Gloria in meciul cu Dinamo si mi-a lasat o impresie buna. Joaca agresiv si de aceea va trebui sa jucam si noi asa din primul minut", a subliniat Bergodi. Fundasul Vasile Jula, fost jucator al Gloriei, a avut si el cuvinte frumoase pentru adversari. "Bistrita este o echipa valoroasa, dar daca avem concentrare si determinare putem obtine un rezultat bun", a spus Jula, completat de coechipierul sau Florin Dan: "Trebuie sa obtinem cat mai multe puncte pana la iarna. Cu Gloria sper sa obtinem trei puncte". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.