Magnatul de origine rusa Roman Abramovici a angajat un pictor italian care sa-i realizeze copii ale celor mai faimoase opere de arta, pentru ca nu este dispus sa investeasca sume fabuloase in originale, relateaza Ananova. Daniel Donde, specialist in
Magnatul de origine rusa Roman Abramovici a angajat un pictor italian care sa-i realizeze copii ale celor mai faimoase opere de arta, pentru ca nu este dispus sa investeasca sume fabuloase in originale, relateaza Ananova. Daniel Donde, specialist in realizarea de copii dupa picturi celebre, sustine ca patronul clubului de fotbal Chelsea este unul dintre cei mai importanti clienti ai sai. El povesteste ca Abramovici i-a vazut lucrarile intr-un hotel si l-a contactat imediat. "A cumparat o copie a portretului lui Marilyn Monroe semnat Andy Warhol. Ar fi putut cumpara originalul, dar nu prea este interesat sa investeasca in arta", a declarat Donde pentru ziarul sarb Blic, in ajunul vernisarii expozitiei sale de la Belgrad. "De aici ma duc direct la Londra pentru ca Abramovici m-a angajat sa-i pictez una din case in stilul celebrului pictor Gustav Klimt", sustine artistul italian. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.