A primit 18 luni de suspendare Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri 18 luni pe patronul Stelei, Gigi Becali, care a fost amendat si cu suma 13.500.000 ROL. Motivul sanctiunii este reprezentat de jignirile aduse de Becali arbitrului Sorin

A primit 18 luni de suspendare

Comisia de Disciplina a FRF l-a suspendat ieri 18 luni pe patronul Stelei, Gigi Becali, care a fost amendat si cu suma 13.500.000 ROL. Motivul sanctiunii este reprezentat de jignirile aduse de Becali arbitrului Sorin Corpodean dupa derby-ul cu Dinamo.

Decizia comisiei vine ca urmare a memoriilor depuse la Federatie de catre ""centralul"" Sorin Corpodean si de asistentul Miklos Nagy. Judecat initial la 26 octombrie, cazul a fost amanat de Comisia de Disciplina pentru data de 9 noiembrie, iar apoi pentru 10 noiembrie, pentru aducerea de noi probe.

SIMBOLIC. Unul dintre oamenii care au solicitat vehement suspendarea lui Becali, presedintele CFR-ului, Iuliu Muresan, nu s-a aratat prea incantat: ""Sentinta e intr-un fel simbolica. Gigi Becali nu sta pe banca, dar poate ca ii va da de gandit. In ultima perioada, Gigi Becali a inmuiat tonul. Sper sa o tina asa si mai departe"". Gruparea clujeana a mai inaintat un memoriu impotriva patronului Stelei, prin care CFR il acuza pe Gigi Becali de rasism. Acest memoriu va fi judecat miercuri de aceeasi Comisie de Disciplina, deoarece ardelenii nu invocasera articolul 55 din regulamentul UEFA, fapt obligatoriu pentru intrunirea forului federal.

REACTIE. Contactat ieri, patronul Stelei, Gigi Becali, n-a parut prea afectat de sanctiunea primita: ""Trebuia sa-mi dea 15 ani si jumatate, nu 18 luni, si sa ma amendeze cu 13 miliarde si jumatate, in loc de 13 milioane si jumatate. Voi plati amenda, ma voi supune legii. Nu sunt deloc intrigat, e adevarat ca am tipat, dar macar sa se simta si ei, sa ia masuri in special in ceea ce priveste arbitrajul. Mi-au facut un mare bine, o sa-i injure lumea tot pe ei, iar eu o sa fiu apreciat. M-au martirizat. Inima mea ar fi multumita ca de maine sa fie dreptate in fotbal"", a declarat boss-ul campioanei en-titre.

RADOI E OK


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.