Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului, si Dorinel Munteanu, managerul general al lui FC Arges, s-au contrat ieri destul de tare pe tema delegarii lui Anton Helesteanu la partida dintre cele doua echipe, programata sambata, in etapa a 15-a a Ligii I. M
Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului, si Dorinel Munteanu, managerul general al lui FC Arges, s-au contrat ieri destul de tare pe tema delegarii lui Anton Helesteanu la partida dintre cele doua echipe, programata sambata, in etapa a 15-a a Ligii I. Mai intai a vorbit Munteanu, care a tinut traditionala conferinta dinaintea unui joc de campionat, spunand ca nu este de acord cu venirea lui Helesteanu la Pitesti. "Nu sunt multumit de aceasta delegare la meciul cu Ceahlaul. Helesteanu e din partea de sus a Romaniei, de undeva foarte aproape de Stefan. Sunt chiar impotriva acestei delegari, dar nu prea am ce face", a spus ieri Munteanu, luandu-se de faptul ca arbitrul este originar din Iasi. "Dupa toate informatiile pe care le am, Helesteanu este un apropiat al presedintelui Stefan. In plus, este cunoscut faptul ca FC Arges nu a castigat cu el la centru niciodata in ultimii trei ani", a completat Munteanu. Gheorghe Stefan nu a ramas dator. "Dorinel Munteanu sa vada mai intai cum sta el cu legalitatea, dupa ce a parasit o echipa, iar acum sta pe banca alteia. El a fost invatat sa terorizeze arbitrii. Asa a facut la Piatra Neamt si cand era la CFR Cluj, si noi am pierdut cu 1-3. Atunci s-a creat o presiune asupra arbitrilor, ca si acum. Delegarile le face Comisia Centrala a Arbitrilor, care nu trebuie influentata nici de Dorinel Munteanu, nici de mine", a replicat, pentru NewsIn, patronul nemtenilor. Pentru a pune paie pe foc, a intervenit in disputa si Cornel Penescu, patronul lui FC Arges, care a solicitat control antidoping pentru nemtenii pregatiti fizic de catre Vasile Silaghi, fost la echipa pitesteana. "Toata lumea din Pitesti il stie pe Vasile Silaghi ca dopa jucatorii. Cazurile lui Buturuga si Neaga sunt elocvente in acest sens", a spus Penescu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.