Bucuresti
Vremea va fi caniculara in orele amiezei cand temperatura aerului va urca pana la 41-42 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 24-25 de grade. Indicele de confort
Bucuresti
Vremea va fi caniculara in orele amiezei cand temperatura aerului va urca pana la 41-42 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de 24-25 de grade. Indicele de confort termic va depasi pragul critic 80.
In tara
In jumatatea sudica a tarii vremea se va mentine excesiv de calda, cu temperaturi maxime ce vor urca frecvent spre 40 de grade, iar in Lunca Dunarii spre 42-43 de grade. Pe Litoral maximele termice vor fi de 34-35 de grade. In restul teritoriului vremea va fi caniculara la amiaza, cu temperaturi maxime cuprinse intre 34 si 39 de grade. In partea de nord-vest vor fi innorari si intensificari ale vantului, pe arii restranse averse si izolat grindina.
Prima etapa si Supercupa se joaca mai tarziu
LPF a modificat ieri ora de disputare a meciurilor care erau programate initial la ora 18, in prima etapa a Ligii I, amanand startul cu o ora, adica de la 19, raspunzand astfel solicitarii lui Mircea Sandu. Seful FRF a solicitat LPF ca echipele care nu dispun de instalatie de nocturna sa joace meciurile de pe teren propriu la ora 19 si nu la 18, asa cum s-a programat initial, din cauza caniculei. Astfel, in acest week-end partidele FC Vaslui - UTA Arad (vineri), Universitatea Cluj - Pandurii Targu Jiu si Gloria Buzau - Dinamo (ambele duminica) se vor disputa la ora 19. La aceeasi ora se vor juca si meciurile Otelul Galati - CFR Cluj (1 august) si Gloria Bistrita - Unirea Urziceni (2 august), programate la aceste date deoarece echipele gazda joaca la sfarsitul acestei saptamani in Cupa UEFA-Intertoto. De asemenea, seful FRF a solicitat cluburilor Dinamo si Rapid, care isi vor disputa maine Supercupa Romaniei, sa fie de acord ca ora de start a partidei de pe "National" sa fie 21,30, si nu 20,30, asa cum era stabilit oficial. Cele doua grupari au acceptat fara sa stea pe ganduri, dar o decizie finala va fi luata astazi, dupa ce va da raspunsul si postul Antena 1, cel care va transmite in direct intalnirea. (B.G.)
Bergodi e gata de Supercupa
Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, a declarat ieri ca echipa sa este pregatita pentru meciul cu Dinamo contand pentru Supercupa Romaniei, insa nu stie daca giulestenii vor si invinge. "Am vorbit cu Mircea Sandu sa amanam cu trei sferturi de ora inceperea Supercupei Romaniei. Cred ca atunci se poate juca mai bine. Va fi o problema sa jucam in campionat la, pentru ca la Rapid am facut antrenamente la aceste ore si este foarte cald. Sper ca miercuri sa fie o partida spectacol si sa nu existe probleme si incidente cu suporterii. Noi suntem pregatiti, nu stiu daca pentru a invinge, dar suntem pregatiti. Voi incerca sa trimit in teren o echipa competitiva. Cu Dani Coman este o situatie speciala si cred ca se va rezolva curand", a spus antrenorul rapidist, care a participat ieri la simpozionul antrenorilor organizat de FRF. (B.G.)
Mititelu promite Cupa UEFA
Adrian Mititelu, patronul Universitatii Craiova, le-a garantat ieri suporterilor olteni ca echipa sa va termina campionatul pe un loc de cupa europeana. "Poate este bine pana la urma ca nu suntem bagati in seama si ca nimeni nu ne crede ca vrem sa mergem in Europa. Nu inteleg cu ce sunt peste noi celelalte echipe. Cred ca daca acele echipe din Bucuresti ii luau pe Prepelita sau Tanasa, ar fi spus ca sunt cele mai bune transferuri din tara, insa daca au venit la noi nu mai au valoare.Vor vedea ei adevarul dupa 5-6 etape. Cred ca va cerne sita. Eu am incredere in echipa si nu va pot spune ce atmosfera buna este in vestiar. Baietii sunt foarte concentrati si sunt la fel de optimisti ca Dorel Stoica. Nu va fi gaura in cer daca nu vom reusi sa prindem primele doua-trei locuri, dar dau scris ca mergem in Cupa UEFA", a declarat ieri Mititelu. Acesta s-a aratat convins ca in acest campionat vor fi mai putine blaturi, cerand SRI sa asculte telefoanele conducatorilor din fotbal, si a militat pentru reinfiintarea campionatului de tineret-rezerve, echipe care, in opinia sa, ar costa un club 150-200.000 de euro. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.