Antrenorul ucrainean isi poate pierde postul in favoarea germanului Christoph Daum, care pare tentat de oferta presedintelui Igor Surkis.

Desi a dat asigurari ca antrenorul Anatoli Demianenko ramane pe banca tehnica a lui Dinamo Kiev, presedintele Igor Surkis negociaza cu alti tehnicieni. Antrenorul german Christoph Daum a declarat, prin intermediul impresarului sau, ca are o oferta de a pregati formatia ucraineana, propunere pe care o considera ""foarte interesanta"". Initial, Daum fusese dat de presa ucraineana ca posibil succesor al lui Mircea Lucescu la Sahtior Donetk. ""Am mai multe oferte. Din Germania si din Anglia. Am fost sunat si de la Kiev de presedintele Igor Surkis. Nu am dat inca nici un raspuns ucrainenilor, dar oferta mi se pare foarte interesanta"", a spus germanul. Cotidianul ucrainean Blik scrie ca si tehnicianul suedez Sven Goran Eriksson a fost vazut la Kiev, desi Surkis a negat ca l-ar fi contactat pe fostul selectioner al Angliei.

EXPLICATII. Cu zece zile inaintea confruntarii de la Bucuresti, atacantul lui Dinamo, Maksim Satkih, a incercat sa explice parcursul slab din Liga Campionilor. ""Nu stiu ce s-a intamplat cu noi. Pur si simplu mai sunt si perioade de decadere in viata unei echipe. Uitati-va, spre exemplu, la romani, care ne-au invins cu 4-1 in primul meci si care au cazut in campionat. La fel se intampla si cu Bayern München. Voi face tot ce depinde de mine sa inscriu la Bucuresti, dar principalul nostru scop este sa invingem"", a spus Satkih, autorul unicului gol din derby-ul cu Sahtior.

Citeste si:

CONSOLARE. Site-ul UEFA scrie ca ""Steaua cauta premiul de consolare"" in partida de la 21 noiembrie. ""Obiectivul celor doua echipe este locul trei. Steaua are nevoie doar de o remiza pentru a-si asigura accesul in Cupa UEFA, competitie in care a fost semifinalista anul trecut. Steaua a stralucit la Kiev, unde campania a inceput dezastruos pentru jucatorii lui Anatoli Demianenko"", a scris uefa.com.

SAHTIOR