Ne enerveaza mediatizarea excesiva a cuplului Oana Zavoranu - Pepe. Cei doi artisti au pastrat in asa mare secret casatoria, incat ieri a fost prezentata cu lux de amanunte in mai toate ziarele. Ne enerveaza nebunia de trafic de la iesirea din B

Ne enerveaza mediatizarea excesiva a cuplului Oana Zavoranu - Pepe. Cei doi artisti au pastrat in asa mare secret casatoria, incat ieri a fost prezentata cu lux de amanunte in mai toate ziarele.
Ne enerveaza nebunia de trafic de la iesirea din Bucuresti pe DN 1. In fiecare vineri e un adevarat spectacol sa privesti cardul de masini ce se inghesuie de la orele pranzului spre munte. De la Arcul de Triumf si pana la Otopeni, autoturisme bara la bara. Oare in tara asta nu mai lucreaza nimeni?

Panou ""european"" pentru protectia muncii ce urmeaza a fi amplasat in noile fabrici occidentale care vor aparea in Romania dupa aderare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.