Numele propuse de „Cotidianul" au stirnit multe reactii in rindul cititorilor nostri. Nu toate laudative la adresa initiativei ziarului nostru.

Unul dintre cele mai comentate personaje ale propunerilor „Cotidianului" este liderul suprem al BOR, Teoctist. Reactiile fata de acesta sint, in majoritate, negative. Totusi, unul dintre cei care au postat reactii pe site-ul nostru e de parere ca e absurda „confundarea ortodoxiei cu imaginea unuia dintre Intii-statatorii sai. Atit virsta, cit si unele merite ce sper a ajunge a-si arata roadele curind ma impiedica sa arunc cu piatra asupra Prea Fericitului. Nici nu cred ca ar avea rost atita timp cit ipoteza retragerii, a unei noi retrageri din functia de patriarh ar suna aberant. Este al nostru, ne reprezinta si ne va reprezenta dincolo de al sau centenar".

Nici Sergiu Nicolaescu nu e pozitiv comentat de majoritatea cititorilor editiei online a „Cotidianului’’. Unul dintre comentariile de care are parte acesta apasa pe ideea ca „Sergiu Nicolaescu s-a bucurat de o oarecare notorietate in rindurile publicului needucat. In mediile intelectuale, el a fost perceput ca un diletant care alaturi de Adrian Paunescu a contribuit din plin la imbecilizarea generatiilor mai tinere. Mediocrul absolvent de Politehnica a crezut ca daca sta alaturi de un Ciulei de pilda are acelasi tel". In schimb, la reactiile pe care le inregistreaza Ion Iliescu e unanimitate, pina acum. Tonul este cam acesta: „Ion Iliescu este doar imaginea crasei noastre neputinte. A-l ignora, a-l uita sau a-l ierta este imposibil. Caci, marea sa virtute o constituie faptul ca, prin simpla sa prezenta, dovedeste pestilentialitatea comunismului".

Voteaza noile propuneri venite din partea cititorilor Voteaza membrii Generatiei Expirate Neagu Djuvara denunta "Generatia Expirata"