Revenirea lui Ionel Ganea la Rapid, cu care a iesit campion in 2003, pare a fi facilitata de tensiunea de la Dinamo, alimentata din plin de cele doua infringeri consecutive, administrate in patru zile. Eliminarea din Cupa Romaniei l-a suparat chiar si pe antrenorul Mircea Rednic, care, initial, le luase apararea jucatorilor. „M-a deranjat atitudinea unor jucatori si mi-am dat seama ca rezervele nu se ridica la nivelul titularilor. Pe unii dintre ei ii voi trimite la Dinamo II, acolo unde vor ramine mult timp", a declarat tehnicianul.

Mai radicali au fost actionarii, in frunte cu Nicolae Badea. „Este o calificare meritata a Pandurilor, pe fondul neputintei jenante a jucatorilor nostri. O eliminare rusinoasa, din care putem intelege ca infringerea si jocul slab de la Cluj nu au fost un accident. Conducerea tehnica si jucatorii au reusit sa rateze unul dintre obiectivele clubului in acest sezon, Cupa Romaniei", sustine presedintele Consiliului de Administratie, in timp ce Florin Bucsa pare mai conciliant: „E o infringere care ne pedepseste. Si rusinoasa pe deasupra. Un semnal de alarma pentru meciurile viitoare, nu mai avem voie sa ne dam cu stingul in dreptul".

Amenzi pentru jucatori

Pe linga nemultumirea actionarilor, jucatorii dinamovisti ar putea suporta si anumite amenzi. „Li s-a urit cu binele, cu banii. Va trebui sa dam militaria jos din pod. Jucatorii vor suporta acum consecintele", a tunat actionarul Vasile Turcu. Cel mai probabil, fiecare fotbalist va fi sanctionat cu 3.000 de dolari. Totusi, seria victoriilor consecutive, atit in campionat, cit si in Cupa UEFA, le-a adus lui Danciulescu&Co. venituri suplimentare de 60.000 de dolari.