Electronistul Calin Piescu si-a transformat pasiunea pentru fotografie si pentru teatru intr-o a doua meserie. Asa incat, a ajuns "Seara de seara la teatru", iar imaginile care au rezultat pot fi admirate, incepand de ieri pe 26 octombrie, la sediul
Electronistul Calin Piescu si-a transformat pasiunea pentru fotografie si pentru teatru intr-o a doua meserie. Asa incat, a ajuns "Seara de seara la teatru", iar imaginile care au rezultat pot fi admirate, incepand de ieri pe 26 octombrie, la sediul Institutului Cultural Roman (ICR) din Bucuresti. El prezinta portretele celor pe care, de-a lungul vremii, i-a imortalizat pe hartie, dandu-le o stralucire aparte. Printre actorii romani pe care ii fotografiaza seara de seara la teatru ii regasim pe Maia Morgenstern, Irina Movila, Catalina Mustata, Mihai Fotino, Radu Beligan, Florin Zamfirescu, Dan Puric... Fotograful surprinde autentic viata scenica.
Calin Piescu s-a nascut la Timisoara, in 1962, si a studiat la Liceul "Nikolaus Lenau". Aici si-a descoperit pasiunea pentru fotografie, dar a urmat cursurile de electronica ale facultatii de specialitate din cadrul Universitatii Politehnice "Traian Vuia" din orasul natal. Din '90 s-a stabilit in Germania. La vernisajul de la ICR au vorbit Horia-Roman Patapievici si Dan Puric. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.