Patronul Rinat Ahmetov spune ca are deplina incredere in tehnicianul roman si nici nu se pune problema ca acesta sa fie inlocuit cu germanul Cristoph Daum. Mircea Lucescu nu pleaca de la Sahtior Donetk. Patronul ""minerilor"", Rinat Ahmetov, spu

Patronul Rinat Ahmetov spune ca are deplina incredere in tehnicianul roman si nici nu se pune problema ca acesta sa fie inlocuit cu germanul Cristoph Daum.

Mircea Lucescu nu pleaca de la Sahtior Donetk. Patronul ""minerilor"", Rinat Ahmetov, spune ca tehnicianul roman va ramane la clubul ucrainean pana la terminarea contractului si nu va fi inlocuit cu germanul Cristoph Daum. ""Cred ca cei de la Dinamo Kiev viseaza sa il demit pe Lucescu. Tin sa-i dezamagesc. Lucescu va ramane la Donetk pana la finalul contractului, adica inca trei ani. Sunt ridicole zvonurile cu Daum. Nici vorba sa negociem cu el. Am incredere deplina in Lucescu. A obtinut performante in Turcia, iar aici a castigat de doua ori titlul"", a precizat boss-ul lui Sahtior.

SUSTINERE. Totodata, Ahmetov a sarit sa-i ia apararea lui Lucescu, dupa ce romanul a criticat dur arbitrajul din meciul cu Dinamo Kiev. ""Din pacate, arbitrul a devenit actorul principal. Este o problema de sistem in fotbalul ucrainean, unde presedintele unui club puternic si presedintele federatiei sunt una si aceeasi persoana. Este un conflict de interese. Il respect pe Igor Surkis, presedintele lui Dinamo Kiev. Il respect pe Grigori Surkis, presedintele federatiei, dar nu voi agrea niciodata aceasta situatie"", a adaugat Ahmetov.

CRITICI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.