Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, a declarat ieri, la Ramnicu Valcea, ca Theodor Stolojan ar putea fi reprimit in partid, insa doar daca este dispus "sa imbratiseze adevaratele valori liberale". "Daca vor sa vina alaturi de noi si sa sustina
Calin Popescu Tariceanu, presedintele PNL, a declarat ieri, la Ramnicu Valcea, ca Theodor Stolojan ar putea fi reprimit in partid, insa doar daca este dispus "sa imbratiseze adevaratele valori liberale". "Daca vor sa vina alaturi de noi si sa sustina aceleasi obiective, sigur ca sunt bine-veniti. Nimeni care doreste sa participe la constructia noastra nu va fi tinut de-o parte. In PNL are loc oricine care sustine necesitatea unui partid liberal puternic, pentru ca noi ne-am inscris in acest partid ca sa promovam si sa sustinem ideile liberalismului", a spus premierul dupa o conferinta de presa organizata la Consiliul Judetean Valcea. Acesta a precizat ca membrii care vor sa faca o alta constructie, de o alta factura, care nu are nimic de-a face cu liberalismul, sunt liberi sa incerce, insa nu in interiorul PNL. (NewsIn)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.