Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a fost audiat de procurori in dosarul celor sapte jurnalisti de la Trustul "Gazeta" acuzati de constituirea unui grup infractional si santaj calificat. Nicoara, care este si lider al PNL Cluj,
Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a fost audiat de procurori in dosarul celor sapte jurnalisti de la Trustul "Gazeta" acuzati de constituirea unui grup infractional si santaj calificat. Nicoara, care este si lider al PNL Cluj, a declarat ca a fost chemat in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, in calitate de presedinte de partid si de om de afaceri, refuzand sa dea alte detalii. Potrivit Mediafax, el a negat ca a fost santajat si a afirmat ca nu a depus nici un denunt impotriva jurnalistilor de la "Gazeta". Sapte ziaristi clujeni din Trustul Gazeta sunt cercetati pentru constituirea unui grup infractional si santaj calificat, cinci dintre ei fiind arestati preventiv, in urma cu o saptamana. De asemenea, dosarul a fost declinat la DIICOT Bucuresti. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.