Modul in care a fost eliberat pasaportul lui Sorinel Ciulin - pe care a fost aplicata fotografia lui Omar Hayssam, precum si titularul acestuia, au fost verificate in luna noiembrie 2005. Potrivit Ministerului Public, in cursul lunii octombrie 2005,
Modul in care a fost eliberat pasaportul lui Sorinel Ciulin - pe care a fost aplicata fotografia lui Omar Hayssam, precum si titularul acestuia, au fost verificate in luna noiembrie 2005. Potrivit Ministerului Public, in cursul lunii octombrie 2005, procurorii au audiat o persoana, la cererea acesteia, care sustinea ca Omar Hayssam ar fi urmat sa faca uz - in situatia in care dorea sa evadeze - de un pasaport fals pe numele de Ciulin Sorinel, domiciliat in municipiul Buzau. Persoana in cauza este un informator al anchetatorilor. In baza declaratiei acestuia, procurorii au dispus monitorizarea traseului pasaportului de la cel care il avea in pastrare la cel care urma sa-l preia si pana la posibilul beneficiar final al documentului de calatorie. Anchetatorii au stabilit ca scenariul prezentat de persoana audiata in procedura actelor premergatoare nu s-a confirmat. Procurorii arata ca nu au rezultat nici un fel de indicii cu privire la o eventuala favorizare a persoanei respective de catre chestorul Dan Fatuloiu, seful Politiei Romane. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.