Cosmin Olaroiu l-a aparat ieripe Nicolae Dica de criticile din ultimele zile formulate la adresa lui de patronul Gigi Becali, sustinand ca acesta este obosit, deoarece de la sfarsitul lunii februarie si pana acum a evoluat in 50 de partide oficiale.
Cosmin Olaroiu l-a aparat ieripe Nicolae Dica de criticile din ultimele zile formulate la adresa lui de patronul Gigi Becali, sustinand ca acesta este obosit, deoarece de la sfarsitul lunii februarie si pana acum a evoluat in 50 de partide oficiale. "Dica este un jucator foarte important pentru Steaua si cred ca toata lumea asteapta foarte mult de la el. Dica a jucat 26 de meciuri, adica 1900 de minute la echipa de club in trei luni si jumatate, plus patru meciuri la echipa nationala. Dica a ajuns la 50 de meciuri de la sfarsitul lui februarie pana acum, in conditiile in care a avut doar doua saptamani de pauza. Pe undeva e de inteles. Este obosit si are circumstante atenuante", a spus Olaroiu. Acesta a evitat sa-i raspunda direct lui Becali. "El e patronul, e normal sa fie nemultumit, sa-si exprime parerea. Si-a spus punctul de vedere. Poate a fost chiar putin dur cu anumiti jucatori. Nu e nici o legatura cu salariul sau cu pregatirea lui Dica. S-a pregatit intotdeauna bine. Incearca sa faca tot ce poate, dar nu tot timpul reuseste. El este un jucator cheie pentru Steaua", a completat Olaroiu. Apoi a explicat motivele pentru care "decarul" ros-albastrilor a evoluat mai slab in ultimele meciuri: "Cu Urziceni a fost marcat pe tot terenul, la Madrid a fost marcat de Emerson, lucru care-i limiteaza posibilitatile de exprimare. La Piatra Neamt nu s-a simtit foarte bine, era afectat de declaratiile din ultimele zile, dar nu e nici o problema, am discutat cu el. Se va pregati in continuare, pe aceeasi linie, si nu cred ca se va intampla de multe ori sa mai aiba evolutii ca la Piatra Neamt", a adaugat Olaroiu.
Acesta a prezentat si situatia jucatorilor accidentati de la Steaua, anuntand ca Nesu, Cristocea si Saban sunt apti de joc si ar putea intra chiar astazi, cu Apulum, in cupa. In ceea ce-l priveste pe Radoi, care a efectuat saptamana aceasta un antrenament alaturi de echipa, verdictul reintrarii sale va fi dat la sfarsitul acestei saptamani, cand va efectua un control medical amanuntit. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.