Golgeterul ""cainilor"", aflat sub contract cu Dinamo pana vara viitoare, a discutat cu principalul actionar al giulestenilor, George Copos, insa pe fir se afla si Poli Timisoara, care il doreste de mai multa vreme. Plecarea lui Ionel Ganea de l

Golgeterul ""cainilor"", aflat sub contract cu Dinamo pana vara viitoare, a discutat cu principalul actionar al giulestenilor, George Copos, insa pe fir se afla si Poli Timisoara, care il doreste de mai multa vreme.

Plecarea lui Ionel Ganea de la Dinamo este iminenta, urmand a se produce dupa finalul primei parti a campionatului. Ruptura dintre parti a plecat de la nemultumirea atacantului vizavi de posibilul transfer al lui Marius Niculae, motiv pentru care l-a atacat in termini duri pe directorul executiv, Cristi Borcea.

UNANIMITATE. Conducatorii dinamovisti s-au intalnit si au discutat ""cazul Ganea"", concluzia finala fiind faptul ca, din iarna, jucatorul poate pleca la o alta echipa, contractul urmand a fi reziliat pe cale amiabila. ""Daca nu mai este nevoie de mine, sa ma lase sa plec"", a amenintat Ionel Ganea, dupa ce a aflat ca Borcea discuta cu Marius Niculae revenirea in Stefan cel Mare. Au urmat mai multe reactii, atat din partea atacantului, cat si a oficialilor dinamovisti, dar, chiar si in aceste conditii, Ganea a fost titular la meciurile cu Besiktas, in Cupa UEFA, si cu CFR Cluj, in campionat. Cu toate acestea, el a fost amendat pentru iesirile lui. In acest moment, de serviciile golgeterului ros-albilor sunt interesate Rapid si Poli Timisoara. De altfel, ""Ganezul"" a fost aproape de Giulesti si in vara, insa atunci s-a opus fostul presedinte, Dinu Gheorghe.

TRATATIVE. Surse din cadrul clubului sustin ca George Copos si Ganea au discutat deja zilele trecute detaliile contractuale, fotbalistul cerand acelasi salariu ca la Dinamo, anume 180.000 de euro pe sezon. Este o suma foarte mare pentru Rapid, mai ales in conditiile in care Buga, unul dintre jucatorii de baza, are doar 50.000 de euro. Discutiile se vor relua in iarna, dupa ce despartirea de Dinamo va fi oficializata. Pe fir se afla insa si Poli Timisoara, acolo unde Ganea chiar si-a oferit serviciile, la finele meciului direct disputat in acest sezon. ""Singur s-a oferit la Poli, dar eu am preferat sa tac"", a spus directorul executiv al ""cainilor"", Cristi Borcea, lucru recunoscut si de jucator. Si aici este o problema, noul antrenor al timisorenilor, Basarab Panduru, neagreand iesirile nesportive ale fotbalistilor, iar Ganea este recunoscut ca un caracter rebel. La un eventual transfer, Dinamo nu va primi nici un ban, ""Ganezul"" venind in vara gratis.

PORUMBOIU, IRONIC


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.