Propunerile de nume facute de „Cotidianul" continua sa fie validate prin votul cititorilor. Iar portretele personajelor aflate in discutie sint si mai bine conturate.

Fata de situatia de ieri dupa-amiaza de la virful clasamentelor care aduna voturile pentru membrii Generatiei Expirate, nu s-a inregistrat nici o modificare. Continua, asadar, sa conduca si in a doua zi de vot: Ion Iliescu (politica), Teoctist (religie), Mircea Sandu (sport), Sergiu Nicolaescu (cultura), Florica Bejinaru (justitie), Eugen Simion (stiinta) si cuplul Romica Tociu si Cornel Palade (showbiz). Reamintim ca ieri au fost introduse pe site si trimise in procesul de vot si primele propuneri de membri ai Generatiei Expirate care au venit de la cititori. Dupa prima zi, la noua sectiune, lider este fostul presedinte al Romaniei Emil Constantinescu. Acesta este urmat de Ioan Talpes si de Teodor Melescanu.

„Sa nu ne ofuscam prea tare din cauza acestei campanii si sa o luam asa cum e: un simplu joc. Unii fac o paralela cu listele din anii ’50. Nu va speriati, respectivii nominalizati nu vor ajunge la Aiud sau la Periprava", spune unul dintre cei care au comentat, in editia online a ziarului nostru, proiectul Generatiei Expirate. Aceasta este doar una dintre multele observatii foarte interesante care se pot citi pe site-ul ziarului nostru. Acolo unde continua votul si unde numarul propunerilor venite de la cititori este sporit de ieri.

Voteaza propunerile din partea cititorilor Voteaza membrii Generatiei Expirate Citeste si: Neagu Djuvara denunta "Generatia Expirata"