Ieri s-au implinit 89 de ani de cand Lenin (Vladimir Ilici Ulianov) trimis de germani prin intermediul lui Fritz Platten si Trotzky (Lev Bronstein) a instalat cu forta unul din cele mai sinistre regimuri ale istoriei, profitand de greutatile razboiul
Ieri s-au implinit 89 de ani de cand Lenin (Vladimir Ilici Ulianov) trimis de germani prin intermediul lui Fritz Platten si Trotzky (Lev Bronstein) a instalat cu forta unul din cele mai sinistre regimuri ale istoriei, profitand de greutatile razboiului, de stupiditatea primului ministru A. Kerensky, de ambitiile generalului Kornilov si de inabilitatea politica a familiei imperiale. 27 de ani mai tarziu plaga bolsevismului se va abate asupra noastra si vom fi siliti de "Ziua revolutiei din octombrie" sa strabatem strazile Capitalei cu lozinci si aplauze comandate si sa defilam in fata clicii comuniste ce instrumenta la noi sistemul de teroare si mizerie a stalinismului, care mai are inca nostalgicii sai.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.