Cristian Chivu a declarat ca a inceput tratativele pentru prelungirea contractului sau cu AS Roma, informeaza presa italiana. "Tratativele pentru prelungirea contractului meu cu AS Roma au inceput, dar pentru moment nimic nu conteaza mai mult decat c
Cristian Chivu a declarat ca a inceput tratativele pentru prelungirea contractului sau cu AS Roma, informeaza presa italiana. "Tratativele pentru prelungirea contractului meu cu AS Roma au inceput, dar pentru moment nimic nu conteaza mai mult decat calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor", a spus Chivu intr-un interviu acordat unei reviste oficiale a UEFA. Internationalul roman, in varsta de 26 de ani, aflat sub contract cu AS Roma pana la in vara anului 2008, a reafirmat faptul ca se simte foarte bine in capitala Italiei. "Ma simt bine la Roma, iar lucrul cel mai important este sa ma concentrez exclusiv pe munca mea", a precizat Chivu. Agentul lui Chivu in Italia, Andrea Pretti, a declarat ca, in acest moment, oferte de la Real Madrid, FC Barcelona, Chelsea sau "de la milanezi" pot cel mult sa ii faca placere fotbalistului, dar nu si sa il convinga sa plece de la AS Roma. Cotidianul spaniol "As" a scris despre interesul lui Real Madrid pentru Chivu, subliniind ca antrenorul "albilor", Fabio Capello, a solicitat aducerea de noi jucatori in iarna si ca romanul este considerat o prioritate. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.