Chiar daca a reusit sa nu piarda meciul cu Steaua, preparatorul fizic Vasile Silaghi si-a incetat de ieri mandatul de antrenor principal interimar al nemtenilor. Gheorghe Stefan l-a investit in aceasta functie pe bunul sau prieten Florin Marin, fara
Chiar daca a reusit sa nu piarda meciul cu Steaua, preparatorul fizic Vasile Silaghi si-a incetat de ieri mandatul de antrenor principal interimar al nemtenilor. Gheorghe Stefan l-a investit in aceasta functie pe bunul sau prieten Florin Marin, fara angajament dupa ce si-a dat demisia de la Jiul. ""Flocea"" a semnat cu Ceahlaul o intelegere valabila pana la finalul campionatului si are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

LAMURIRI. ""Contractul ii va fi prelungit automat daca echipa isi atinge obiectivul, adica locul 14. Eu as vrea ca Florin Marin sa stea cat mai mult aici, pentru ca intotdeauna m-am inteles bine cu el"", a spus Gheorghe Stefan. Presedintele de onoare al moldovenilor nu a vrut sa dezvaluie termenii financiari ai contractului lui Florin Marin cu Ceahlaul, dar a mentionat ca ""acestia sunt asemanatori cu cei ai fostilor antrenori Mihai Stoica si Ion Moldovan"". La randul sau, proaspatul tehnician al nemtenilor a declarat: ""Am acceptat cu placere propunerea domnului Stefan, pentru ca intotdeauna am colaborat bine cu dansul, dar si pentru ca Ceahlaul are un nucleu de jucatori pe care eu i-am promovat in prima liga si cu care am lucrat mult timp. Anul asta avem un obiectiv realist, pentru ca suntem o echipa nou-promovata, insa in sezonul viitor ne propunem obiective mai indraznete"". Florin Marin ii succede lui Ion Moldovan, pe care Stefan l-a demis dupa meciul pe care Ceahlaul l-a pierdut la Vaslui cu scorul de 3-2. ""Flocea"" se gaseste in acest moment in fata celei de-a treia experiente la carma gruparii patronate de ""Pinalti"", cea mai buna performanta a Ceahlaului cu el pe banca fiind clasarea, la finalul sezonului a€™96-a€™97, pe locul 6.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.